Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    A Miele mellett olyan márka is van, amit normal halando is ki tud fizetni, es nem hegesztett a dobja? Ahogy latom a Miele mar a merete miatt is kiesik, mert nem fer be a furdoszoba ajtajan.

    Az EU a nagy energiatakarekossag hajszolasa mellett gondolhatna arra is, hogy mennyi energia, nyersanyag, eroforras megy el arra, hogy lassan egy mosogep se javithato gazdasagosan. Nalunk korabban Electrolux lett kidobva mukodokepesen, mert a rozsda annyira megette par ev alatt, hogy osszeroskadt a sajat sulya alatt. A burkolat csereje gazdasagi totalkar. Most Gorenje szinten szinte tokeletesen lesz lecserelve, de csapagyas lett es nem cserelheto a 2-3 ezer forintos csapagy a hegesztett dob miatt, csak annyibol, amibol kijon egy masik gep.

    Amugy fura, hogy a Gorenje elott egyik gepunknek se volt gondja a csapaggyal. Ez vajon mar a kinai felvasarlas hatasa es a Gorenje is bekerult a markatemetobe, ahova a tobbi kinaiak alltal felvasarolt Europai marka kerult?

    Szoval van meg olyan megbizhato marka/model ami 150k alatt van es se nem hegesztett a dobja, es lesz rozsdatemeto par ev alatt?

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák