Új hozzászólás Aktív témák

  • lazac_

    tag

    válasz spgabor #4258 üzenetére

    Engem is csak dec.21-én értesítettek a támogatásról, de addigra nagyjából a hgcs oldalról letölthető .xls géplistát leszűkítettem, kiegészítettem árakkal, elérhetőségekkel, szerencsére augusztus óta volt időm körüljárni a témát.

    MM Budaörsből vett Bosch WAN28290-hez nekem is csomagoltak magyar matricát, illetve ingyenes volt a januári szállítás is még a decemberi vásárláshoz.
    Szubjektíven Zanussi 6120K-hoz hasonlítva: nagyobb, nehezebb, és az alja is teljesen burkolt, ami emelés szempontjából nem túl előnyös (esetemben orbitális szopás volt). Az ajtót ezen is csak másodikra sikerül úgy becsuknom, hogy reteszelni tudjon, joggal mondja feleségem, hogy nem tudom ezeket használni... :D A vízleeresztő cső szifonhoz menő gumicsutkája lehetne hosszabb, hogy jobban rá tudjam húzni, bilincset nem mellékeltek, de a kézikönyv javasolja. Adtak viszont kétméretű egybeszerszámot a dobrögzítő és talp szereléshez. Hiába nagyobb az ajtó, szélesebb az üstgumi, így nehezebb pakolni, mosás végén több víz is marad vissza itt. A mosószertartó alja is sokkal vizesebb marad (első mosásnál konkrétan nedves lett a fogantyú belseje is), lehet, hogy zárok majd a csapon egy felet... A fénymásolt jellegű magyar nyelvű kézikönyv csapnivaló, ebben mondjuk ugyanolyan, mint elődje. A folyékony mosószerhez egy betétet kell behelyezni, a Zanussinál csak át kellett egy lapot billenteni, az adagolótartály azonban kevésbé zegzugos, jobban tisztítható. A vízbeengedés csendesebb, nem is koppan a kombicirkó zárásnál, mint elődjénél. Kb. 30-40%-kal halkabb is annál, bár papíron ennek kellene hangosabbnak lennie. Teljes centri fordulaton bakfitty mértékben rezonál (ágyneműszett mosásnál és üresen). Lassulásnál bizonyos fordulaton van egy halk Combino hangja, ha már elektromos autóra nem futja, legalább ezt hallgatom majd... :DDD
    A gép a helyén
    Nedves aljú mósoszeradagoló

Új hozzászólás Aktív témák