Új hozzászólás Aktív témák

  • Csorbi

    addikt

    válasz flash- #8267 üzenetére

    Mit értesz Te pontosan megbízhatóság alatt? Hogy garanciaidőn belül nem fog egyszer sem elromlani? Vagy hogy garanciaidőn túl minél tovább megy? Ez utóbbi már tartósság kérdése. Hogy egy készülék épp hogy sikerül egy gyárban, azt senki nem tudja megjósolni.
    Ja, de...várjcsak: :D

    A ma kapható modellekről meg ugyan kinek lenne garanciaidőn túli tapasztalata, ha a garanciák még le sem jártak?

    A garancia az EGYETLEN biztosíték arra, hogy egy gép használható lesz addig (még ha esetleg javítani is kell) ameddig a garancia szól. (Kivéve ha olyantól sz...rik be, amire a garancia nem vonatkozik. Az szopó) Minden nap ajándék utána. És erre nem ad biztosítékot egy gyártó neve sem, mert az már csak feltételezés és valószínűségszámítás.
    2008-ban, amikor vettem az előző Samsung gépem, már voltak károgók akik azzal riogattak, hogy örüljek ha 3 évet elmegy. Ehhez képest a mai napig jól megy, igaz már nem nálam, de a családban maradt. Ez a "a mai gépek már nem olyanok mint régen" hiszti már 11 éve tart, szerintem ezen már érdemes lenne túllépni, cserébe a gépek ára csökkent/vagy a tudásuk jelentősen nőtt ugyanazért az árért. Nincs ingyen ebéd.

    A Bosch-ra 2+3 év teljeskörű gari van, nyugodtan vedd meg, én novemberben vettem egy 6-os szériájú mosógépet és egy 4-es szériájú szárítógépet. Eddig hibátlanok, sőt...imádjuk őket.

Új hozzászólás Aktív témák