Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz looser #4938 üzenetére

    "Az "erős csöpp" nevű hazai olajos izéből meg kiábrándultam, az elején még tökre tetszett"

    Azzal én is így voltam/vagyok. Egyrészt gyakorlatilag csak levesbe volt jó, bármi másba rakni nehézkes az elkeverhetetlenség miatt, másrészt tényleg csak erős és más semmi. Helyette inkább szórom a saját darálmányaimat, őrleményeimet, amikbe szórás előtt jó mélyen bele is szoktam szagolni (dunsztos üvegekben tartom), kellemes illatuk van és a kajában nem csak az erősséget érezni, hanem a finom paprika ízt is, plusz bármilyen kajára tudom szórni, olyanra is, amit nem lehet megkeverni, hiszen a tetejére tudom porszerűen rászórni.

    Szóval a "Chili cseppje" cuccot én is hanyagolom egy ideje.

  • Dilikutya

    félisten

    válasz looser #4938 üzenetére

    Nem is a csípősségre gondoltam, hanem az ízre. A Heinz Habanero és a Chipotle finom szószok, a Jalapeno viszont csak összepaprikázott spenót szósz. De ez a tescós chili szósz konkrétan nem volt finom, az is ilyesmi árban volt, mint ezek a lidlis szószok.
    Heinz Habanero nekem a Vifon csípős savanyú zacskós pekingi levesbe vált be a legjobban. Picit savanyít és csípősít rajta még, kellemes, finom junkfood nyerhető így. :)

    Van azért otthon rendes is, a Sárréti Chernobyl már ütősebb cucc, erős, de zamatos. A Gabko féle tequilás, díjnyertes jalapeno szósz viszont annyira nem jön be, többet vártam tőle az olvasottak alapján. Nem rossz, de nem éri meg az árát, ízre sem nagy kaland. Igazából picit csípősít, ahol tud, de pluszt nem adott nekem hozzá semmihez. Ellentétben a Chernobyllal, ami pl. nagyon jót tesz a sült húsokkal. Is. :)

    Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

Új hozzászólás Aktív témák