Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz rover45 #1025 üzenetére

    Nálam az segített valamennyire hogy letöröltem sok alkalmazást és igyekeztem valamennyi szabad helyet csinálni. Illetve a tárhely ben töröltem nagyon sok adatot cache stb. Illetve bezártam mindig minden alkalmazást az utóbbi időben. az egyes üzenetküldő alkalmazás sokat is kipucoltam mindent letöröltem ami felesleges sallang volt.

    Így valamennyire jobban használható és nem akadozik annyira. Fárasztó persze mindig ezzel foglalatoskodni.

    Engem legjobban az készít ki hogy reggel amikor bekapcsolom repülőgép mód ból utána csomó idő mire egyáltalán használni lehet és magához tér mert szerintem annyira rosszul van megírva az egész hogy képtelen úgy frissíteni az egyes dolgokat emaileket üzeneteket hogy közbe ne akadozzon. Bár ez sosem volt másképp úgyhogy nem a legutóbbi frissítés hez van köze az egy ilyen androidos dolog szerintem mert iOS nem csinál ilyet.

    Ha nem lenne ilyen jó a kamera már régen megváltunk volna egymástól. :DDD De így is nagyon érik a csere sajnos. P6-t vagy P6A-t (esetleg 7, 7A) szerettem volna de inkább lemondok a nagyon jó kameráról és elég lesz egy kevésbé jó csak legyen maga a rendszer akadásmentes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák