Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    válasz vond #1425 üzenetére

    Nem az a puha TPU annál keményebb, és elég vastag cirka több legalább 1mm vagy több vastagságú, ilyen szempontból elég strapabírónak tűnik(meg jobban védi telót a leeséstől).

    Tényleg van egy bőr feelingje köszönhetően a textúrának, a képernyő oldali rész is cirka majd 1mm emelkedik túl, így garantált nem fog kilógni belőle a védőüveg - és nem fog eltörni ha pofával esik a földre.

    Ami nem teszik benne - csak szokni kell:

    - az a 'varrás' textúra középen, alapesetben nem érsz hozzá de ha mégis elég kellemetlen mert ez is egy kikeményített anyag rajta, cserébe viszont meggátolja hogy kicsússzon a zsebből

    - a gombok körül nyitott a sziget, így lehet hallani is ahogy nyomkodod illetve bele mehet a por (ezt mondjuk egy sima háztartási müa fólia darabbal lehet orvosolni.)

    - meg mint írtam mivel vastag nehéz anyag a hosszú vonalak élén kicsit lazán tűnik - de mivel jobban túl nyúlik a képernyőn ez lehet ficsőr is ha vmit pont a szélén meg akarunk nyomni. Egyébként patent rámegy nem kell félni hogy leesik, csak az elődje az még 'kopposabb' volt ilyen téren, igaz az fele ilyen vastag volt.

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák