Új hozzászólás Aktív témák

  • addman123

    csendes tag

    válasz atosan #1760 üzenetére

    Redmi note 9s-em van, de a DRM info app L3-at ír (gondolom L1 helyett), bár eddig nem néztem hogy állt :DD . Legújabb Eu-s rom. OTP bank appja is megy, root nélkül természetesen.

    Más, aki esetleg Bluetooth transzmittert használ (de igaz lehet fejhallgatóra, hangszóróra is) és esetleg recseg a hangja:

    Kocsiban gyári rádió van (4-es VW Polo) és egy Xiaomi Roidmi fm transzmitterrel nyomom át a hangot. Youtuberól játszva rendben volt a hangminőség, yt-ról leszedve (először gyenge minőségben majd youtube dl magasabb (eredeti yt-s) bitráta mellett is recsegett. Mindezt gyári zene app mellett, de poweramp és aimp-al is ezt produkálta. jetAudio-val azonban elsőre kiváló. Próbáltam a többi alkalmazásban is állítani kodekeket stb bár nem igazán értek a zenei dolgokhoz, de sehogy nem akart jó lenni. Arra azonban nem emlékszem, de mintha ez Global romon jó lett volna gyári és a többi appal is. BT fejesen és hangszórón én nem vettem észre ezt a mély hangokkal járó recsegést, de mintha azok is szebben szólnának azóta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák