Új hozzászólás Aktív témák

  • Crafter32

    őstag

    Asszonynak megvettem pénteken az A3-at mm-ban. Pont fekete péntek volt edigitalnál, de délelőtt megnéztem 80e volt. Auchanban elfogyott, kocsikázni nem akartam 10e forint miatt így lett MM 80e 1+1 év garival. 10e volt még pluszba törés gari 1 évig amit csak vásárláskor lehet kötni utólag nem. 3e volt a üvegfólia amit 1000 -t raktak fel, plusz egy tok. Szóval 94e+ -nál járunk...
    És akkor jön a csavar a történetben. Az üvegfólia nem ér el a telefon széléig és vmi nagyon ocsmány. Szerintem oda be is tud rakodni a por és csak összekarcolja. Pedig Samsungos fickó adta a mm-ban és doboz alapján is stimmel a dolog. Ez mindenkinek így van vagy csak rossz a fólia? Valószínűleg le kell venni és venni egy hagyományost. Eddig 4e bukó.
    Este pedig jött egy email ami a tőr volt a szívemben miszerint az edigitalnál estére berakta akcióba az A3-at 65e-t :). Lettem rájuk olyan dühös... Biztosan nem nézek fel oda soha többé. Az vigasztal, hogy ha jól emlékszem 2 hetes szállítási időt mondott, ez meg azonnali ajándék lett így bár brutál drágán és nagy bukással. A telefon szép és gyors. Ez utóbbit nem gondoltam volna, rég volt már android közelben és nem volt jó tapasztalatom. Remélem nem lassul be 1 év után sem, semmilyen program nem lesz rátelepítve és amit lehet tiltunk vagy törlünk róla. Egy hibája van már viszont: alul a töltő bedugas elég körülményes. Már most be lehet dugni fordítva is és nem túl biztató a jövőre nézve. Főleg azért zavaró, mert éjszakára felrakni töltőre csak vmilyen fénynél lehet. Azért a BlackBerrynél még sötétben is is kitapogatta az ember. Hirtelen ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák