Új hozzászólás Aktív témák

  • sepyi

    aktív tag

    válasz MadMancs #5429 üzenetére

    Elvileg aktív, mert világít a led. De mondom egy gagyi csájnai.
    Eredetileg az a 50- ből akartam kihozni egy asztali verziót. 7000 ft körül van egy dokkoló hozzá szintén kinából. Előtte viszont tettem egy próbát pár száz forintos usb c és hdmi átalakítóval. Sajna az a 50 nálam valamiért nem tudja áttolni tv-re a képet. Igaz, nincs is a támogatott listában.

    Ezután jött a tab. A t5 mikro usb-s nem type c csatis. Nincs rajta usb csati sem. Tehát az összes perifériát hub-on lehet csatlakoztatni. Nem a töltö kapacitása a gond, hanem hogy egyáltalán nem tölt, ha van valami rádugva. Az aktív hub jó lenne, de nem igazán akarok csak a kisérlet miatt 10000-et kiadni.

    Jah és mielőtt bárki megkérdezné, hogy ennek mi értelme? Nos nem igazán akarok két külön Op rendszert használni. Szeretném letenni a voksom. Vagy windows, vagy android. De mivel a telefonom van nálam, azon bankolok, azon dolgozom kónnyebben beáldozom a windows-t. Hazamegyek bedugom a telot a dokkba aztán ott folytatom, ahol abbahagytam. Ja? És nem kell hozzá még felhő sem. Mindez persze magánvélemény.

    [ Szerkesztve ]

    Tedd vagy ne tedd! De ne próbáld! (Yoda mester)

Új hozzászólás Aktív témák