Új hozzászólás Aktív témák

  • bmt50

    senior tag

    válasz MadMancs #8070 üzenetére

    MadMancs:
    "Persze de ez attól is függ hányszor töltöd, stb."
    Én munkanapokon 3x töltöm, mert a gyárban a gyenge térerő miatt le-fel váltogat 2G-3G-4G között, így hamar 70% alá merül. Annyi bizonyos, hogy bluetooth-on kihangosított zene, vagy még a telefonálás se eszi annyira az akksimat, mint a Google Hírek :C így elég sok a töltés-kisütés ciklus.
    sky11: kössz az infót, egész jól bírja az akkumulátorod. Látod jó, hogy nem cserélted le holmi Oneplus Nord-okra ;]

    GoodSpeed: igen, sajnos én is tudom, hogyan kényszerítik bele a vásárlókat a telefoncserékbe. Erre 2 megoldás: 1. van biztosításom, így tökmindegy mennyibe kerülne, fix 13-ért akksit (is) cserélnek a Telemax-ban, ha akarom. 2.: már nemtom hol olvastam, de elvileg a házilag nem cserélhető akkumulátorok ideje a vége felé közeledik, mert az EU környezetszennyezőnek tartja és sérti a fogyasztó érdekeit. Ki van adva valamilyen dátummal, hogy az EU területére nem lehet majd forgalomba hozni ilyen telefonokat.

    pulyka jocó: ahogy Te is írod: androidon nincs a telefon szoftverében ilyen fícsör, mint az iphone-nál. Nos, én az Accubattery és a BatteryTesting programokat használtam az elhasználódás mérésére, és a kettő által mért adatot mondtam. Nincs új a nap alatt: az elhasználódás mértékét töltés közben ellenőrzik a szoftverek. A telefont szobahőmérsékleten, nem gyorstöltéssel és 15-20x töltve a valóshoz közeli adatokat kapunk. Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

Új hozzászólás Aktív témák