Új hozzászólás Aktív témák

  • Balzak83

    senior tag

    válasz gerner1 #21613 üzenetére

    Na ez az amit manapság már nem kapsz meg note9-re hivatalos szervizben. Én megpróbáltam, cserébe kaptam 4 telefonszámot társszervizekhez, aka. Sufni Gsm-hez, hogy ott próbáljak szerencsét.

    De akkor egy kis adalék a hivatalos szervizhez, ott ahol futószalagon adják egymásnak a kilincset a telefonok és a szervizes kollégák, részmunkaidőben, minimálbér közeli fizetéssel, ott a szakmunka 100% korrekt lesz, valóban. Mert garanciát csak alkatrészre fognak adni neked, beázásra továbbra sem. Egyedüli pozitívum talán, hogy az alkatrész megbizható helyről jön, tehát kisebb az esély a hibás darab beszerelésének. Nyilván nyomáspróbázzák a munkadarabokat, ez lehet máshol nem csinálják meg. De ha 2 hónap után neked valahol enged az ilyen matricának a ragasztása, akkor majd megvonják a vállukat.

    Lehet ezt ragozni, meg mindenkinek szive joga eldönteni, hova viszi javíttatni, az tény, hogy az idő a készülék ellen dolgozik, és egyre kevesebb helyen fognak foglalkozni vele. Én mindössze annyit tettem, hogy megállapítottam, a kolléga számára pozitív véget ért a dolog, járhatott volna sokkal rosszabbul is. Jó eséllyel ebbe a telefonba új akkut már nem fog beszereltetni.

Új hozzászólás Aktív témák