Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    válasz Somatom #21638 üzenetére

    Igazából a SendAnywhere adatcserére jó. Bármilyen nettel mehet a két telefon, akár mobilneten is lehetnek, hotspottolhat is közben az egyik a másiknak. iOS-en én ezt az AVPlayerHD-t használtam. Mindenevő volt, PC-n böngészőből megnyitottam az alkalmazás által dobott IP-vel és egyszerűen ráhúzgáltam a dolgokat. Ezek a filmek ebből az app-ből voltak lejátszhatók, a galériában nem látszottak. De rengeteg ilyen player van, ami ugyanezt tudja. Ezért írtam, hogy az iOS app-alapú, szerintem. A megfelelő app-ek kellenek, hogy ki tudd használni.

    Az én környezetemben akármilyen iPhone volt eddig (saját vagy másé) gyakorlatilag egy hulladék volt a hotspot működése. Akkor ment a netmegosztás, ha kábellel dugtam a Windows-os gépre, egyébként vagy látta a gép vagy nem. És ezen nem nagyon lehet mit állítgatni iOS-en: név, jelszó, ki és bekapcsolod, ennyi.

    @aswmaster Kicsit fentebb írtam ebben a hozzászólásban, hogy miként lehet bármit nézni iPhone-on. Alkalmazásokban kell gondolkodni, nem rendszer szinten. Én egyértelműen érzem a lassulást, amit nem akadozásként kell elképzelni. Egyszerűen lomha lett. Lassú a lapozás jobbra/balra, lassabban indul el minden stb.

    Én amúgy i4s, i5s és i6s után vettem a Note 9-et és nagyon pozitív élmény lett. Nem akarom lecserélni még, mert nem igazán van értelmes árban kedvemre való telefon. iOS-en számomra például semmi húzóerő nincs. Anno, amikor 10 év kb. elég hányás volt az android, álom volt az iPhone-t kézbe venni, de ma már nagyon ki van forrva a robotos rendszer.

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák