Új hozzászólás Aktív témák

  • Tippmix46

    senior tag

    válasz Memmaao #10253 üzenetére

    Note1 és Note 2 között is főleg hardveres erőben volt ugrás szerintem és mióta a Note 1 is megkapta a 4.1.2.es androidot olyan dolgok is mentek rajta, mint a Note2es osztott képernyő stb.

    A full Hd-val kapcsolatban egy gondom van. Akkor tűnik fel, ha mellette van egy Note 1 mondjuk. Mert ha én a Note1 fényerejét maxra rakom és úgy nézi meg valaki, akkor (hacsak nem top telója van és ez szerintem most csak a Note3, illetve egy két más márkás full hd-s gép), szóval akkor azt mondja de szép képe van...azt végképp meg se kérdezi, hogy ez full hd vagy sem....mondom kivétel a zárójeles top telósok.

    Az hogy milyen támogatást kapnak a régebbi készülékek és mi megy majd rajtuk ezt nehéz megondani, mert a Googl Playen egyetlen olyan alkalmazás szerintem nincs, ami a Note3on fut, de a Note1en nem...a szoftverfrissítést meg megkapta legutóbb, egy-két frissítést szerintem kibírhat a proci és a memória.

    Én látok egy csökkenő különbséget az újabb és újabb szériák között...mondom, az, hogy a Note xbe majd beleraknak egy 10Ghzes procit (mert hát növelni kell mindig) és ennyi RAM-ot, az kevés lesz már a váltáshoz...újabb durranások kellenének, de mi lehet ez még?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák