Új hozzászólás Aktív témák

  • P3Dr0

    senior tag

    válasz Pepeninho #18851 üzenetére

    Igen en ott vettem es nagyon gyanakvo voltam mert sok rosszat olvastam ezekrol a boltokrol. Igaz bejartam parat es volt egy az arany j. utcanal egy kis bolt ott kifejezetten orultem,hogy nem volt raktaron mert elegge ilyeszto volt a tag kinezete. :) (Elado)
    Aztan vegul elmentem ebbe az XXL-be az oktogonnal van es ott viszonylag kulturalt korulmenyek kozt 2 normal kinezetu tag volt az elado. 2 orat kellett varni mire megerkezett a telefon ekkor mar gyanakodtam,hogy lehet az utcan leutnek valakit, kiszoftverezik es a fiokban talalhato szemetekbol osszerantanak egy mobilt. De hala egnek lattam mikor leult a srac a gep ele (oldalt volt a gep igy lattam a monitort) szoval valami nagykerbol rendelte meg mert egy webshop fele kinezet volt.
    Aztan mikor megerkezett a telefon a srac letette a pultra a dobozt. Az oldalso matrica felvolt vagva de a telefon minden tartozekaval egyutt megvolt es vadi uj volt, gyari foliakkal. (Anno 10 evet dolgoztam szervizben igy van szemem hozza,hogy lassam utolag tettek-e ra valamit de nem tenyleg uj volt). Szoval minden stimmelt. Imei- szamtol kezdve minden. Aztan kerdeztem,hogy hogy lehet,hogy ennyivel olcsobbak mint pl. a MM. Azt mondta a srac,hogy mig a MM az olcso szegmensben olcsobb addig ok tudjak jobb arat a dragabb telefonok kategoriajaban.
    Neztem serviz menut meg szoftver verziot meg knox szamlalot de minden stimmelt mindenhol. Feltettek ott nekem egy foliat mert azt is vettem meg egy szilikon tokot (amit le kellene cserelnem mert a kamera tullog a szilikon kereten).
    Aztan itthon (Svedorszagban) elkezdtem gondolkodni illetve feltunt,hogy a telefon fekete de a tolto meg minden cucc feher. Nah akkor gondoltam utanna jarok,hogy mennyire sunyi a telefon. Aztan kiderult,hogy a tartozek az masnak is feher (youtube-on is lattam par videot), meg hogy a hatoldalon van matrica (en nem neztem meg alaposan mikor vettem es el is felejtettem). Szoval a telefon IMEI szama a hatoldalon levo IMEI-szammal es a dobozon levo IMEI szammal megegyezik. Semmi ragasztasi nyom, semmi olyan ami miatt azt hinne az ember,hogy manipulaltak.Nagyitoval meg a csavarokat is megneztem...... :)
    Majd ugy dontottem,hogy a samsungnal megprobalom beregisztralni mert ott allitolag kiderul ha szurke vagy fekete import a telefon.
    Igy is tettem beregisztraltam es elfogadta a samsung es 2 ev garit adott ra. Majd biztos ami megbiztosabb alapon felhivtam a samsung ugyfelszolgalatot 06-80... es ott egyeztettem. Es igen a garancia el es virul. Annyi,hogy az XXL-gsm-es bordo szinu szervizpapir es a szamla es a kinyomtatott samsung igazolast is fel kell mutatni a szerviznek mikor az ember javittatna a mobilt.
    Szoval a telefon eddig teljesen tiszta en semmi de semmi sunyisagot nem talaltam rajta azt leszamitvan,hogy a dobozon az oldalso matrica felvolt vagva. De ez meg lehet az is,hogy mikor a nagykertol atveszik a dobozt kinyitjak es leelenorzik,hogy minden benne van-e.
    Papirok, leirasok minden magyar nyelvu.
    Amugy nekem ez semmire sem jo mert en itt Svedben semmi MO.-n levo garanciat nem tudok ervenyesiteni ugyhogy ezt csak pusztan erdekessegbol csinaltam vegig.
    2-3 hete vettem a telefont minden tartozekaval egyutt : 141.000 HUF-ert. Azert ha az ember hosszutavra tervez telefont venni vagy anyagilag ugy van,hogy ez komolyabb osszeg szamara lehet megeri inkabb dragabban de atombiztos helyrol venni. En nem csalodtam ebben a kisboltban de nekem mindegy volt csak uj legyen a telefon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák