Új hozzászólás Aktív témák

  • World-Soft

    senior tag

    SZIASZTOK!

    A SEGÍTSÉGETEKET SZERETNÉM KÉRNI!

    Vissza hívott a Samsung, és ők is azt tapasztalták mint én, hogy 4GB-nál leáll a videofelvétel.

    A neten kutakodva találtam egy írás, hogy ennek vélhetőleg egy oka van, hogy a kamera appban van paraméter, ami 4GB-on maradt véletlen.

    Ez egy hiba, amit fel is írtak, és továbbítják. Viszont annak érdekében, hogy ez valóban javításra is kerüljön, arra lenne szükség, hogy ne csak én egymagam jelentsem a hibát, hanem minél többen. A probléma a következő:
    "Note 4 esetén FULL HD-ben szeretetek volna felvenni, de olyan 1/2 óra után mindig megáll a felvétel. A fájl méret ilyenkor mindig 4GB lesz. A fájlrendszeretek exFAT, tehát nem a FAT32 fájlrendszer okozza a hibát, és ti 4GB-nál nagyobb fájlt fel is tudtok másolni a készülékbe. Tudomásotok szerint FULL HD esetén korlátozás nélkül kellene tudnotok felvenni (a készülék sem írja, hogy ez nem így lenne). És ti ragaszkodtok, hogy FULL HD-ben tudjatok felvenni, és kéritek a segítségüket a megoldásban."

    A bejelentés csak pár perc. A Samsung oldalán van lehetőség pl. élő chet-es beszélgetésre, és ott saját szavaitokkal meg tudjátok mondani, hogy milyen problémával keresitek őket.
    [link]

    Amúgy tudni kell, hogy nagyon kedvesek és segítőkészek. Ritkán találkozni ilyen ügyfélszolgálattal, ezért becsüljük meg őket. Ha elmondjátok mit szeretnétek, és ha kéritek hogy igen is legyen megoldás találva a problémára, akkor rögzíteni fogják, és talán akkor összegyűlik annyi jelzés mennyiség, hogy előrébb kerüljön a sorban a hibabejelentés, és annak a vélhetőleg egy paraméternek a javítása megtörténik.

    Azt mondták, hogy az is elképzelhető, hogy esetleg az 5-ös Androidnál már ez meg van oldva, mert SW váltáskor sok mindet amúgy is átírnak, de én félek nem így van, ha tényleg a kamera APP-ban van a hiba.
    Esetleg valaki aki már 5-öst használ, nem lenne kedve megnézni nekem? :D

    Segítségeteket előre is köszönöm. :R
    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák