Új hozzászólás Aktív témák

  • Buba1984

    csendes újonc

    válasz csocsoszán #14425 üzenetére

    Helló!

    Pár kérdés hozzád és azokhoz, akiknek beégett a kijelző.

    Én a Váci úti szervízbe vittem vissza. Ott első körben törött telefont akartak adni csere készüléknek (a javítás idejére), amit helyben vissza is utasítottam. A törött helyett kaptam egy másikat, aminek meg nem volt jó a töltője. Jó, gondoltam ezzel le van tudva a simliskedés.
    07:25-én adtam be a készüléket, frankón 07:28-án mehettem is érte. Juppi, gondoltam én, de nem. Kijelzőt cserélték, fasza, akkut cserélték fasza. Már itthon vettem észre sötétben, hogy a készülék teljes baloldalán szivárog a fény a készülék azon részénél, ahol a fém és az üveg találkozik. Mióta tudom, hogy van ez a gond, már nappal is észre veszem, és zavaró. Ócska fuser munka.
    Tegnap voltam bent a budaörsi Tesco parkolójában lévő szervízben. Ott el mondtam, hogy silány a meló. Mondták adjam le. Na de baszki, kérdem én, ez FLAG SHIP? Mi ez ha nem egy vacak, ócska és túlárazott szar!?! Kinevetett a csaj, amikor cserét kértem, mert az Ő elmondása szerint akár hatszor !!!HATSZOR!!!! is javítanak egy készüléket, de cserélni azt nem szeretnek.

    A topikban jelen lévőknek milyen tapasztalatai vannak szervíz téren, hová vigyem vissza? Amit kaptam eddig tippként az a Samsung Experience Store ÁRKÁD Budapest. Ezzel a szervízzel van valakinek valamilyen tapasztalata?

    Ja és hab az urnán, hogy mivel valószínű, hogy nem jól ragasztották össze a készüléket, ezért szivárog a fény, a budaörsi szervízben közölték, hogy azért vízes ne legyen, mert ahol a fény ki jut, ott a víz be jut. Vizes meghibásodásra meg nem él a garancia, ami egy év, tehát szeptemben 21-ig gondolkodom azon, hogy csak simán fel gyújtsam a készüléket, eladjam, vagy hívjak vajákos asszonyt, aki leveszi a rontást a telfonomról, mert ez kicsit dühítő egy FLAG SHIP-nek nevezett vegyesipari hulladéktól 330.000 ft-ért.
    :))
    Ezzel el is dőlt, több Samsung nem lesz, de akkor mi? :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák