Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    Érdekesség, hátha valakit érdekel/időszerű.

    Kicseréltettem a Note 8-as akkumulátorát. Hivatalos Samsung szervízben csináltattam. Ez speciel Székesfehérváron volt. Előre megrendelték a gyári Samu akkut, szóltak amikor megérkezett. Elvittem, 2-3 óra múlva szóltak, hogy készen van.
    Na de a lényeg, kiváló munkát végeztek. Sehol egy karc, egy feszegetés. Nagyon pontosan ment vissza a hátlap, gyakorlatilag nem lehet megmondani, hogy ezt a hátlapot leszedték és visszarakták.
    Akksival, munkadíjjal együtt 20.000Ft volt a csere. Ha valaki töri a fejét, nem érdemes sufni gsm-be vinni. Itt legalább megvannak a gyári eszközök, ragasztó, akksi és normális munkát kapsz a pénzedért.

    Ja igen, a tünet az volt, hogy 25-30%-ról pillanatok alaltt leesett nulla 0%-ra. A végén már 40%-ról produkálta ezt. (Persze próbaképp csináltam FR-t, de nem szoftveres gond volt ez a hirteeln zuhanás.) Most minden rendben van, még kell pár töltés amíg az akksi a teljes kapacitását eléri.

    Így 1 évig még biztosan marad a teló. Nem is érzek késztetést leváltani, nekem mindenben tökéletes így lassan 3évesen is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák