Új hozzászólás Aktív témák

  • D-Phrag

    senior tag

    Nemrég óta S10+ tulaj vagyok én is, olvasom a fórumot stb. Pár kérdésem lenne, amit még nem sűrűn láttam kibeszélni, de lehet egyedi is az eset.
    Egyrészt elsőre fura volt a kijelző, mivel szobában nem hozta látszatra az a fényerőt, ill. fényességet, amit mondjuk feleségem S8+ -a. Aztán másnap kimentem a szabadba és ott már bizonyított, igaz nem vert köröket a régebbi csúcsra, de valóban nem okoz különsebb csalódást. Ettől független a szobai környezetben néha kissé " fakónak" érzem a kijelzőt (a színeket a képernyő beállításokban élénkre állítottam).
    A másik észrevétel a hangzás. A hangzásvilág megnyerő lenne, de nekem kicsit halknak tűnik a készülék az előzőekhez képest. Több boostert várnék. A Dolby hangzás valamit erősít ezen, de nem vesz le így sem a lábamról. Ez egyedi gond lehet? Valamint a videó chat (Viber) esetén is kissé kevés a kihangosított állapot.
    Végül a Bluetooth média átjátszás is kicsit érdekes, mert sokkal nagyobbra kell tekernem a hangerőt pl. a kocsiban, mint az előző telóval (telefonon közel maxon van a Bluetooth hangerő). Valamit szoftveresen butítottak esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák