Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz csaba1203 #28665 üzenetére

    Nem azért a két fillérért, de megnéztem pár összehasonlítást az S10-S20 széria között. Plusz most ugye bejött az S21. Egyrészt szomorúan látom, hogy az árak egyre durvábbak (főleg magyar szinten, persze gyengül a forint, lassan semmit sem ér), másrészt azon kívül, hogy a hardver jobb minden évben, ami a tizedmásodperccel gyorsabb appmegnyitásoknál, antutu pontszámoknál mutatkozik meg, plusz az akkumumlátorok nagyobbak (persze a hardver is többet fogyaszt), ezeken kívül semmi komolyabb fejlődés nincsen. Sőt.
    Műanyag hátlapos "flagship" telefon? S10-es szériánál még szó sem volt ilyenről.
    Véroxigén szint mérő már S20-ban sincs, most meg a SD kártya bővíthetőség tűnt el S21-ből.
    Mondhatnánk, hogy minek ezek egy telefonba, de szerintem pont ezek az apróságok teszik a legmagasabb kategóriát azzá, ami. És nem csak az, hogy antutuban 100000-el több pontot dob. S10+ most nekem 420000 körül adott, az mire nem elég?
    A sima (nem ultra) modelleknél a felbontás is csökkent. A kamerák nem javultak. Talán már jack csatlakozó sincs S21-ben? Meg mi az, hogy egy nyomorult töltő nem fér bele ebbe az árba?
    Oké UFS3.x a tárhely, meg 120hz-es a kijelző. De ezek megérik azt, hogy két S10 plust kapok egy S21-ért? Ráadásul az S10 plus például szerintem szebb telefon. Nekem a szélén az íveltség is bejön és a hátlap is Gorilla Glass. Igaz, hogy 5-ös.

    Na mindegy, mindenki azt vesz a pénzéből, amit akar, de az árak nem indokolják a váltást még S20-ra sem, nemhogy S21-re.
    Nemrég vettem S10+-t, gondolkodtam az S20FE-n, mert egy árban voltak. De az optikai ujjlenyomat olvasó és a műanyag hátlap visszatartott. Ennyi pénzért ne legyen műanyag. Meg kisebb a felbontás is, nehezebb is.

Új hozzászólás Aktív témák