Új hozzászólás Aktív témák

  • gurabli

    senior tag

    Tegnap megvettem az S10-es amerikai telefont (Qualcomm chip, Exínos helyett). Refurbished készülék, konkrétan mintha az új, gyári dobozból vették volna ki. Megy az ismerkedés (6-7 év Sony Compact vonal után - Z3C, Z5C, XZ1C).
    Tetszik a telefon. A mérete megfelelő, pont ez volt a maximális méret, ami nekem még megfelel. Mindent tud, amire nekem kell (pl. zéró játék), szóval nekem ez best buy volt teljesen, ár-érték arányban.

    Olvasom vissza a véleményeket, de most SOS kellene segítség. Ráadásul már régebbi modell, lehet nem minden kapható, de így is óriási a kínálat. Fólia és tok kellene :) Lehet itthonról, vagy akár eBay is (lehetőleg EU, hogy ne fél évet várjak rá).

    Fóliákról itt olvastam: Link
    Tokokról pedig itt: Link

    Tokból gondolom egy Spigen lesz. Jó lenne olyat, ami legkevésbé "zavaró" és rontja el a telefon kinézetét. Liquid Crystal, Ultra Hybrid. A Rugged Armor is tetszik, igaz ez elég masszív cucc, de cserébe talán jobban véd.

    Fóliánál vagyok gondban. Van olyan, ami nem jön fel a szélein és valóban fedi az egész hajlított kijelzőt? Üveg, fólia, bármi, ami védené egy kicsit a kijelzőt. Vagy "becsomagolni" az egész telefont?

    A Westendben van a Mobile Outfitters full body fólia. Erről olvastam a vélemények között nagyon jót és sok rosszat is. Sokan szeretik, sokan panaszkodnak, hogy pár hét alatt elvált a fólia, jön fel, stb. Tapasztalat?

    És végül: wireless töltésre kinek mi jött be leginkább?

    Köszönöm :R

    "Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.

Új hozzászólás Aktív témák