Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    Sziasztok!

    Tudom ennyi idős telefont inkább eladni érdemes és nem venni.. De nálam némi utánaolvasás után mégis most került képbe az S10. A tökéletesen üzemelő S8-asomról megpróbáltam S20 FE-re váltani, de nem bírtam megszokni a nagyobb méretet nadrágban hordósként. A jack és az értesítő led hiánya inkább csak meglepett, de azért annyira azok nem hiányoznának.
    Az FE kameráját azonban nagyon megszerettem, ezért szeretnék egy zoom kamerás telefonra váltani, viszont az AoD, a QI töltés és a max 6.2" méret miatt csak samsung vonalon tudok gondolkodni. Az S10 vagy az S21 lenne amiket kinéztem. S10 mellett a jack és az ára, S21-nél az általam nem kihasznált plusz tudása, a hosszabb támogatottsága és a nagyobb akksi szól. (GSMArena battery test szerint 79h vs 93h az S21 javára)

    Az edge ledeket lehet használni értesitési led helyett az üzenetek/ nem fogadott hivások folyamatos kijelzésére?! Az AoD nekem kicsit kevésbé észrevehetőnek tűnik.

    Jelenleg amúgy melyik android verzió fut az S10-esen?! Ezzel működik minden rendesen, vagy hozott a legutóbbi főverzióváltás olyan gondokat amik korábban nem voltak?

    Köszönök előre is bármi infót! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák