Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Légyszi adjatok tanácsot - ismét előjött a rossz hangminőség probléma az S10-esen. Ahogy a netet böngésztem, nem egyedi esetről van szó. Telefonálás közben gyakran panaszkodnak, hogy halkan hallják, amit mondok - mintha egy olyan helyen lennék, ahol nem szabad hangosan beszélni, pedig normális hangerővel beszélek, háttérzaj sincs.
    VoIP hívások hektikusak - Messenger katasztrófa, WhatsApp viszont kifejezetten jó minőségű. (Egyik haveromnak S10+ telefonja van, neki sem túl izmos a hangja...)
    4G+ lefedettség, térerő szinte teljes. Korábban sokkal rosszabb volt a helyzet, de ezen sokat javított a Google Assistant és a Bixby kikapcsolása. Ezek most is ki vannak kapcsolva, de valahogy mégsem kielégítő a hangminőség. Próbáltam a "WiFi calling"-ot be majd kikapcsolni, nincs változás.
    Android 12, minden a lehető legfrissebb. A telefon gyári, nem rootolt, semmi belepiszkálás. SIM kártyám kb 2 éves, de nem hiszem, hogy ez lehet a gond.
    Van rajta egy Spigen tok, de nem takarja a mikrofonokat, ha leveszem róla sem jobb a helyzet.

    Korábban is S szériás telefonjaim voltak, S6, S6 Edge, S9, ezekkel nem volt ilyen gond, az S9 kifejezetten jó volt, akármekkora zajban telefonáltam, tisztán hallottak a másik oldalon.

    Olvastam olyasmit, hogy a mikrofon szoftveres skálázása elmászik, de annyira nem értek az Androidhoz, hogy ilyenbe belepiszkáljak.

    Köszönök minden segítséget!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák