Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz adalbert1 #1434 üzenetére

    Tegnap megkaptam postán az edigitől a harmadik garanciajegyet is.
    Ez megfelel annak, ami a fentebbi hozzászólásnak a linkjében található, viszont valószínűleg csak simán kinyomtatták a Samsung mintapéldányát a fenti linkről, mert a Samsung supportos hölgy szerint a jobb felső sarokban egy egyedi azonosítónak kellene lennie a garanciajegyen, ahol a mintán csak egy üres fehér téglalap van.
    Amit kaptam, azon is csak egy üres fehér téglalap van, szóval hivatalosan ezt így megint nem fogadná el a Samsung (azt meg hagyjuk is, hogy se IMEI-t, se sorozatszámot nem írtak a papírra).

    Kellett volna vennem egy másik készüléket az előző hétvégi Párisi udvar nyitási akcióban, ezt pedig visszavinni az ediginek és elállni a vásárlástól, csak hülye voltam, és bíztam benne, hogy harmadjára képesek egy megfelelő, Samsung által is elfogadott garanciajegyet kiállítani, ha már Samsung partnerek.

    A Samsung supportos hölgy mindenesetre jó arc volt, mondta, hogy az illetékes osztályuk felveszi a kapcsolatot az edigivel, hogy ugyan próbáljanak már kiállítani egy megfelelő garanciapapírt - illetve én is írtam az ediginek még egy e-mailt, de egyelőre semmi válasz.
    (igazából szerintem az egész ügy majdnem akkora blamázs a Samsungnak is, mint az ediginek, elvégre hivatalos partner az edigi, és elvárnám tőlük, hogy elsőre egy normális garanciajegyet produkáljanak).

    Mindenesetre ha hétfőig nem rendeződik az ügy, akkor viszem vissza az edigibe a készüléket, és elállok a vásárlástól, csak itt meg az zavar, hogy 180k-ért azonnal 2 év normális garanciával megint nem kapok sehol S10e-t (igaz a firstphone-nál még talán olcsóbb is, de ott várni kell 2-3 hetet, legszívesebben Media Marktba vagy Samsung Experience Store-ba mennék, de mindenhol drágább).

    Hogy a telefonról is írjak:
    Az általatok felsorolt bugokkal én eddig még nem találkoztam másfél hét használat során.
    A Galaxy A8 után nagyon szép képeket készít, még mikor kiírja a kamera szoftver, hogy az előző fotó kicsit elmosódott lehet, azok is nagyon jó minőségűek az A8-hoz képest (persze itt van OIS, ott pedig nem volt).
    A méret szerintem teletalálat, kb. azonos az S7-tel, csak nagyobb a hasznos kijelzőméret (illetve szerencsére az s8-9-10-nél alkalmazott edge-sítést kihagyták, az számomra nagyon kényelmetlen volt, bármikor próbálgattam üzletben a készülékeket).
    Ami nem tetszik, hogy talán a rezgés kicsit gyengébb, mint az A8-ban vagy S7-ben volt.

Új hozzászólás Aktív témák