Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Megkaptam a telefont tegnap, még nem volt időm belakni szóval nincs benne a sim, nem próbáltam ki sok opciót.
    Első élmény, szép karcsú, második, ez kvára csúszik, utána tök menő a hole punch, aztán tényleg szar helyen van a power gomb, nagy tenyerem van mégsem érem el egy kényelmes pozícióból.

    Az első igen nagy gondom, hogy alapból és minimális beállítás után sem megy az edge light notification, a beépítettre gondolok, az meg kész vicc, hogy nincs is gyári opció arra hogy mutasson valamit mikor rádugom a töltőre, honnan kellene tudja a user, hogy még tölti-e, és ha igen kb hol tart? Végül is ez nem akkora gond, sok app van hozzá, de ettől még nem elfogadható hogy gyárilag nem tudja normálisan kezelni, és nincs beállítva hogy működjön, out of the box.

    Eddig max pár fotót lőttem ami nem túl energia igényes, viszont volt egy gyári update ami alatt tok nélkül is igen meleg lett a telefon :( láttam hogy ez másnál is probléma akár sima messenger közben is... holnap kiderül hogy nekem bírja-e a meleget.

    De a legnagyobb bajom, amit komolyan nem értek, a kijelző. Most nem az van hogy a Samu az istencsászára az oled kijelzőknek? v ez nem oled? csak valami olcsósított verzió?
    Maga a kijelző szép, de ha elkezded akár csak kicsit is döntögetni a telefont, fehér háttéren, rettenetesen hideg, cyan színre vált a fehér (most nyilván túlzok) de teljes mértékben észlelhető, nagyon zavaró, és nem értem hogy ez mitől val, miért nem említette senki, és hogy lehet így élni? :(

    Eddig csak belépő xiaomi telefonjaim voltak 150 dolcsis értékben, nem lett volna nehéz elkápráztatni, de eddig a fénykép kamerán kívül, semmi nem tűnik igazán zsiványnak. Instant menne vissza ha lenne más opció, de a méret a megjelenés a kamera mind tökéletes nekem, ha nem melegszik, és megértem hogy mi a franc van a kijelzővel akkor meg tudunk barátkozni.

    (be lehet állítani, hogy a lenti gombokat hosszan nyomva, csináljon ezt azt a teló? pl jobb gombot tartva kapcsolja le a kijelzőt, mert nem értem el a power gombot, középső gomb hossza, indítsa a zseblámpát, stb)

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák