Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz Ateess #2288 üzenetére

    "Na most akkor mennyi a reális SoT mondjuk átlagos használat mellett"

    Ilyen, hogy "SOT átlagos használat mellett" nincs. Mindenki nagyon másképp használja a teljefonját. Van aki egy sötét szobában, van aki napfényben. Van aki olyan helyen ahol jó a hálózat, van akinél gyengébb a jel (utóbbi esetben jobban merül). Van aki játszik rajta, van aki egyész nap telefonál, videóhívásokat bonyolít, van aki csak Youtube videókat néz esetleg csak olvasgat valamiket egy böngészőben.

    Ilyen tekintetben ha valaki "átlagos használattal" 4-5 óra SOT-t hoz ki a telefonból, akkor egy másik ember lehet csak 2-3 órát, vagy akár 10-et is. Fölösleges ilyen szubjektív összehasonlításokba belemenni.
    Szerintem legjobb megnézni valami standard akkuteszten hogy teljesít a telefon más készülékekhez képest, és többé kevésbé annyit fog tudni a valódi életben is. Tudom, jönnek majd mások akik megmondják, hogy ez nem így van, és egyik vagy másik telefon 3-szor annyit bír mint az S10e, miközben a tesztekben csak 20-30% különbség volt de ez egy meddő vita.

    Hogy legyen valami konkrét is: Nálam a játékok (most komolyabb 3D grafikáról beszélünk, nem valami 2D side-scroll-os dolog), és videóhívás nagyon meríti a telefont, olyankor kb. 2-3 óra SOT-t kapok. Ugyanakkor ha csak éppen olyan kedvemben vagyok, hogy csak cikkeket olvasok és videókat nézek akkor volt már példa 8-10 órányi SOT-re is. Ezek mind bent, közepes fényerőn, nyilván ha kiviszem a telefont a napra és maximum fényerőn dolgozik akkor ezeket a számokat akár felezni is lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák