Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Pitaka fanoktól kérdezném: ha rendelek valamit a weboldalukról, az biztos hogy EU-ból jön, elméletben németországban van lerakat.

    Elég drága, de nagyon tetszik ez a töltő [MagEZ Juice]. Persze az első választásom ez lett volna [Altair Wireless Charging Stand] viszont ezt nem találni euban, és amcsiból annyi sarcot rávernek hogy ugyan ott leszek mint a pitakaval.

    Van valakinek ilyen MagEZ töltője, tényleg jó minőségű, leginkább az érdekel, hogy van-e benne anyag hogy stabilan álljon, és mikor kiveszed az akkubankkal együtt akkor se dőljön el? Vagy muszáj leragasztani, mert az nekem kicsit sem tetszik.
    Király dolog az a külső akku, de az kifejezetten nem tetszik, hogy kötelezően csak a saját tokjukkal, vagy egy felragasztható mágnessel lehet használni a töltő állványt, kb semmibe nem került volna 2 pöcköt felragasztani, ahogy a 2. linkelt modellen is van.

    A tokjukban én nem bízom, lehet nagyon erős, de annyira vékony, és szilárd, hogy semmilyen szinten nem nyeli el az esés erejét, és mivel nem szilikon, 1-1ben átadja az üveg elő és hátlapnak, ami tudjuk hogy mivel végződik.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák