Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz trialboj #4848 üzenetére

    Ezek a blind camera tesztek nekem nem meggyőzőek egyáltalán. Az tudom, hogy az áltag felhasználónak (aki elég felszínesen nézi a képeket) bejön ez a színes szagos képvilág amit a Samsung eröltet évek óta, másképp már rég elhagyták volna. Viszont a magamfajta hobbifotósnak aki általában DSLR-el lövöldöz és a telefont csak backup-nak használja, annak egy iPhone vagy Pixel, vagy akár Huawei képei fényévekkel használhatóbbak (nem olyan túlélesítettek, olajfestmény hatásúak). Persze a kamera nem minden így együtélek vele, de ez nálam egy gyengeség az S10e-nél.

    Amúgy én se cserélném az S10e-t az SE2-re, s nem is ajánlanám másnak. Én ha már váltanék akkor valami felsőbb kategóriás iPhone-t vennék (i11 minimum, de inkább Pro). Ha már az S10e-t úgy vettem mint majdnem csúcskategória, akkor nem lépnék visszafele. :)
    Inkább csak azoknak releváns ez az összehasonlítás aki most új telefont akar venni és valami régebbi modellről jön.


    (#4849) ollie Ez így van, végeredményben valószínűleg hasonló árban lesz a két telefon legtöbb helyen (pl. Newegg-en most 470 USD az S10e).
    Már alapból nehéz egy ilyen kifutó modellt egy teljesen újhoz hasonlítani. Az S10e már újabb korában is elég sokat volt akciózva, én is 400 euróért kaptam egy olcsó szolgáltatói csomagban ezelőtt 10 honappal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák