Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Celtis #5266 üzenetére

    Valószínűleg aktiválva van a duplakoppos ébresztés / a koppintás hogy lásd az AOD-t vagy maga az Aod.
    A képernyő amit leírtál akkor jön elő, ha a lock screen-en vagy és ráböksz az órára.

    Na most ha a zsebedben van ez azért történhet meg, mivel a fent említett opciók közül valamelyik aktív, és mivel csak egy primitív közelség érzékelő van a telóban, ezért nem teljesen megbízható, tehát sosem tudja hogy tényleg zsebben van-e, vagy csak sötét van.
    Így ha képernyővel a bőröd felé rakod zsebre, könnyen feloldhat, főleg nyáron mikor sokkal melegebb a tested.
    Rengeteget szívtam miatta, bringázás közben, mezzsebben hordva, télen / tavasszal semmi gond de nyáron, már tavaly is, állandóan feloldott és marhaságokat csinált, múlt héten lett elegem belőle, és vettem egy céleszközt bringázáshoz.

    Legolcsóbb megoldás, hogy kijelzővel KIFELE, tehát a hátlapot a bőrödnek, kell zsebre tenni. Persze ez annyiból kényelmetlenebb, hogy mikor kiveszed meg kell fordítani, ami nem nagy cucc, kivéve ha túrázol, sziklás meredek részen macerásabb forgatni a tenyeredben + ha kifele van a kijelző, egy megcsúszás, v nagyobb ütés a zsebedre, és máris "pókhálós a kijelző".

    A drágább megoldás, bringára, gps computer pl wahoo, túrázáshoz meg fényképező gép :DDD navigáláshoz iránytű, kommunikációhoz meg postagalamb ;]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák