Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    De ezt most miért kellett? A délutáni bringás túra után vettem észre hogy megjelent egy zöldes pixel csík a telefon kijelzőjén. Fényképezgettem vele nap közben nem tűnt fel, csak haza érve ütötte ki a szemem, nem vertem oda, nem ejtettem el, nem volt hideg, sem meleg, semmilyen különleges behatás nem érte, mégis megkotlott. Nem teljesen zöld, reagál az alatta lévő színekre, nem tudom ez mit jelent. Video
    Kép:

    Próbáltam valami pixel javító appot, de kb hihetetlennek tűnik hogy ilyesmi meg tudná javítani.

    A legfontosabb kérdés, hogy erre kiterjed-e a garancia? Romániában élek, innen vettem 2 év garival az egyik legnagyobb online boltból 16 August 2021 van érvényes garim.

    Leginkább attól félek, hogy el fogják utasítani a javítást, mert a telefon mindkét alsó sarkán van egy ütés nyom, mivel még az elején kiesett a zsebemből, aszfaltra, az eredeti tokjában, (ami lófszt sem védett), de ez több mint 1 éve volt, megvédte az üvegfólia, a kijelzőnek semmilyen szögből nincs sérülése.
    Nem raktam sosem kormányra, sem hasonló rázós helyre, igyekszem óvni amennyire lehet, mindig mezzsebben van, mióta a gps szarakodik már navinak sem használom, a francért kellett tönkre menjen.

    Nincs semmilyen tapasztalatom garanciáztatás terén, talán 1x cseréltem ki egy víz forralót, egy multinál, 5000ft értékben, azt gondolom könnyebben benyelték. Pl ha írok a boltnak, és megmutatom a képeket videót, és mondják hogy küldjem be a szervízbe, akkor szólnom kellene hogy egyszer leejtettem még régen? Vannak képeim az akkori esetről pontos dátummal, de nem tudom hogy bizonyíthatnám be, hogy azóta nem volt baja a kijelzőnek, és ez pont most kezdődött, teljesen random módon, még csak párás sem volt a levegő nem értem mi történt.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák