Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz kaciokos #8122 üzenetére

    Nem használtam szinten egyáltalán, ahogy a képen írja egész nap 1 órát volt ébren a képernyő, ebből 90% csak cikkeket olvastam guglin. 1 sim, első slotban másikban sd kártya. Viszont végig be volt kapcsolva a mobilnet, habár ez szerintem 22-ben már alap, mert neten keresztül értekezünk mindenkivel.

    Tegnap kicsit jobban bírta, igaz nem volt végig mobilnet kapcsolva és kiszedtem azt hogy a telefonhívást javítsa wifi-n keresztül, de wifire nem csatlakoztam végül szóval gondolom nem számít.

    Eléggé elszomorít hogy akkor ez nem csak beállítás gond, ahogy DanielLong is írta, ez így brutális merülés, hiába van ott egy külső akku, azért nem hurcolom mindenhova magammal.

    Elkezdtem nézegetni milyen opciók vannak, találtam s21+ -t egész korrekt áron újonnan, de nem szívesen cserélném még le, annyira megszoktam már, főleg mert zavar hogy az is Exynos. Az új széria meg szerintem felejtős, mert az elején csak rosszat olvastam a snapi 8 gen1 és hozzá hasonlóan szerintük "korszakalkotó" exynos chipről. Mondjuk ha jövő héten is egy idegent kell megkérjek hogy hívjon nekem egy taxit, mert lemerül teljesen nap vége felé, lehet bevágom a Dunába :DDD

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák