Új hozzászólás Aktív témák

  • alcapone386

    őstag

    Ahogy ígértem leírom a veleményem kinai uv ragasztós kijelzővédőkről. 4 ből 2db ot raktam fel. Első felrakásomnál bénáztam és egy rohadék buborék valahogyan keletkezett pont a kijelző közepén, így eltávolítottam. Eltávolítás előtt teszteltem az ujjelnyomatos feloldást és működött. Érintés érzékenység is jó volt.
    Ez annyiban jobban tetszik, hogy a hangszórónál van egy kis kivágás. Kap még egy esélyt, úgyhogy rendeltem megint belőle.

    Ami a csomagban van: uv lampa, kijelzővédő, ragasztó, nedves és száraz kendő. (Sajnos itt nem kaptam szöszeltávolítót amit én mindig használok, így ez egy kis negatívum)

    Link: link

    Mivel zavart a buborék, felraktam a soron következő második kijelzővédőt is. Na itt is működik az ujjlenyomat olvasó, és bubi nélkül felment. Itt 2db szösz került felrakás alatt a kijelzővédő alá, de ez annyira nem zavar. Érintés érzékelés hibátlan.
    Mind a két kijzővédő passzol a ledes tokomhoz, nem nyomják fel.

    Mind a két üveg teljes, tehát a selfie kamera is fedett. Sajnos nem találtam olyat, ami lyukas lenne, de ahogy nézem a képeket, nem látok rajtuk nagy romlás.

    Ami a csomagban van: uv lampa, kijelzővédő, ragasztó, nedves és száraz kendő, szöszeltávolító fólia.

    Link: link

    Ha valaki rendelni szeretne, akkor ne 1db ot rendeljen. s7 óta ilyen uv ragasztós kijzővédőket használok, de minden egyes felrakás felviszi a cukrom....nem azért mert nehéz felrakni, hanem azért mert túl precizen akarom és mindig van valami őrület elsőre :W:DDD Második alkalomra már lenyugszom és 99%osan felmegy, de örülök, hogy felrakás pillanatában ott a biztosíték, hogy ha elszurom, van másik :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák