Új hozzászólás Aktív témák

  • kchris78

    veterán

    Előzetes első körös vélemény: 11promax után:
    - Fogyasztás: AccuBattery szerint 0.5-1% körüli képernyő offos merülés, 90% körüli mélyalvás. Egy éjszaka megúszható kb 5% merüléssel.
    Most 21% képernyő merítés 2ó:50p képernyő használattal, alvás:12%, 14ó:30p
    Ez bőven jó, szerintem az iPhonet túllépi. (mondjuk én alacsony fényerőn használom, ha olvasgatok etc akkor nem a napon teszem hanem beltéren/este)
    Sebesség brutális minden pörög minden pöccre ott van..
    Minden IS beállítható minden is konfigolható, ez iszonyat komplexxé teszi a dolgot nem is tudom egy pár fiókos beállítást egy sima ember hogy lát át hogy minden fiókon belül is több naptár/kontakt levlista lehet, outlook/sima naptár/kontakt progiban etc.. iOS ennél ha kevésebb lehetőséget is ad de még egyszerűbb. Plusz az egészre még ráül a Samu ököszisztémája ami hát nem tudom.. :)
    Ujjlenyomatos dolog szerintem kényelmetlenebb mint a FacseID, és nekem úszás után kicsit kevésbé pontosan is akarja felismerni de ez természetes és nyilván 1 órával úszás után már nem jelentkezik. Bekapcsgombra helyezett felismerő talán praktikusabb lenne.
    Képernyő minősége az valami fantasztikus, adaptívon használom sima WHD felbontással.. Amúgy 60/120Hz között váltogat, de elég sokat vár mielőtt leváltana 60-ra addigra már tovább is görget az ember legtöbbször, legtöbben pár soronként tolnak egy kicsit a szövegen.

    Brutális amúgy hogy ebben a telefonban 12GB RAM van, míg az S7+ tabletben 6 azaz 6...
    Szóval jó lesz ez, mostmár sokkal közelebb vannak ezek az oprendszerek mint azt sokan gondolnák (ezért is kockáztattam meg mert láttam már 1-2 éve..). Gesture-oktől elkezdve csomó minden. Az adatokat meg lehet közvetíteni Office365-el, ez a legjobb dolog, MS ezt jól kitalálta hogy minden platformra aránylag jól meg van írva (pl mind2nél működik a fotó sync..).

    Kicsit elkapott a hév úgyhogy preorderben gyorsan le is adtam egy rendelést a Watch4-re, ennyiért (Apple Watchoz képest..) egy ennyit tudó óra ha nem is ajándék de nagyon jó ár, a wireless töltős cuccot lehet elpasszolom, ezt meglássuk :). Céges rendelésként ha ÁFA lejön róla vagy van még keretünk vásárlásra akkor meg főleg olcsó lesz :D :D.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák