Új hozzászólás Aktív témák

  • kemdom

    tag

    válasz -FreaK- #5041 üzenetére

    Milyen időközönként birizgálod az óra alkalmazást? Csak mert ha állandó ébresztőid vannak, és nem kapcsolgatod ki-be, simán lehet, hogy deep sleepbe rakta, ezt már a 10-es androidos Note 9-em is csinálta, igaz, nekem külön kellett kivételként hozzáadni, hogy NE legyen altatható app.

    OFF: Azóta nincs ilyen, mert 7/24-es IT üzemeltető céghez jöttem, úgyhogy max 5 napig kell egy huzamban ugyanakkor ébresztenie ( 3 műszakos ügyelet FTW. :DDD :DDD )

    Korreksön: "bezárni" be lehet az alkalmazást a felhúzós nyitott alkalmazásos menüben, attól még ugye megy a háttérben, ha folyamatos funkciója van. A gond akkor kezdődik, mikor nem ébreszti fel magát az alkalmazás, mikor kell, ezt viszont a deep sleep okozza, amit az Akku>Background usage limits>Deep sleeping apps alat állíthatsz. Nekem ott van berakva pár alkalmazás a "Never sleeping apps" közé.

    SZERK: Ignore, most nézem, hogy az órát nem tudom itt kijelölni.

    Szóval:
    1. Works as designed? IGEN
    2. Logikus a design? NOPE.

    [ Szerkesztve ]

    "Ez olyan, mintha éhes lennék, és az a korszakalkotó ötletem támadna, hogy egyek..." -by Bog || Honor 8 Midnight Blk. - - > Mate 9, :) - - > Galaxy Note 9/DS 6/128GB --> Galaxy S21 Ultra Phantom Black 12/256GB - Galaxy Buds 2 - Galaxy Watch Active 2

Új hozzászólás Aktív témák