Új hozzászólás Aktív témák

  • C5-00

    csendes tag

    Üdv Mindenkinek!
    Most vettem én is egy ilyen készüléket és lenne kérdésem vele kapcsolatban.
    Tudom most azt jön, hogy olvassam végig a teljes topikot. De könyörgöm 18ezer hozzászólást? Próbáltam szűrni szavakra, de nem találtam választ arra ami engem érdekel.
    Történetesen arra, hogy amikor először megnyitok egy fájlt, akkor megkérdezi mivel akarom megnyitni, de utána nem tudok változtatni rajta. Hogyan lehet utólag alapértelmezett alkalmazást változtatni? Mert az előző 4.3-as Sony készülékem mikor megnyitottam valamit feltette a kérdést, hogy mivel szeretném megnyitni, de volt választási lehetőségem, hogy mindig vagy csak egyszer. És van egy videó típus amit a beépített és legelőször használt videólejátszó nem ismer fel. (Nincs kép) És ezt szeretném más (VLC) lejátszóra alapértelmezett lejátszónak beállítani. Nem pedig belépni a VLC-be és ott kikeresgetni.
    A másik kérdésem pedig az, hogy a letöltést be lehet e állítani úgy hogy a belső tárhely helyett az SD-kártyára töltse le?
    Illetve még egy kérdés, de ez csak érdeklődés. Az SD-kártyát néhol úgy jelzi, hogy SD-kártya, néhol meg valami számsorral azonosítja. Ezen lehet módosítani?
    Előre is köszönettel:
    S7 felhasználó

Új hozzászólás Aktív témák