Új hozzászólás Aktív témák

  • Peddy789

    őstag

    nah megjott az amazon rendelesem. spigen tough armor, ultra hybrid, neo hybrid

    kepek

    Mind3 tok tetszik. kinezetre a top talan a neo hybrid, ez a gunmetal szin nagyon adja, remek anyagbol, de viszont ez a legcsuszosabb anyag is valahogy, amit keprol valahogy nem vartam. Ujlenyomat nuku. Vedelemre talan egy poppet jobb lehet mind az ultra hybrid de fenese tudja.

    Az ultra hybridet csak ebben az atlatszo szinben tudtam rendelni. Ez a legvekonyabba 3 tok kozul. Kijelzovel lelehet rakni a telefont, a tok fogja, viszont eleg vekonyan.Ujlenyomatok vannak, valamenyire mersekelten, de vannak. A kepen lathato is mar osszetapicskoltam.

    A tought armor a kedvencem. Ennek az anyaga nagtyon nagyon kellemes tapintasu, ez a gumis muanyag feeling a fekete reszen, es muanyag a keken. Ezen azert mar erezheto hogy sulyt is ad a keszulekhez. (amugy az ultra hybrid a legkonyebb). Azert a kedvencem mert ebben az ember valahogy erzi a biztonsagot, hogy nemkell annyira vigyazni a telefonra, valoszinuleg siman kibir lazabb eseseket. Illetve a szeleken is jol van vedve, sima feleleten nemtud a kijelzo sarokra esni ebben a tokban.

    Ami mas mint amire szamitottam, hogy amazonon lattam olyan kepet amiben a stand alatt nemvolt semmi anyag, egybol a telefon latszodott. Ezt ugylatszik egy hardwere updatel megoldottak, mostmar van alatta kemeny muanyag resz. Viszont nem a gumi, ami nemtudom mennyire jo 5let, valoszinuleg vegulis tokmind1, mert ha itt utodik meg a telefon, a kickstand valamennyire felfogja amugyis.

    Ami erdekes hogy a neo hybridnel van a legmelyebben az usb csatlakozo, amit nem igazan tudok megerteni hogy miert, valahogy az armornal is kevesebb ott az anyag. Szoval ez egyertelmu negativum a neo hybridhez.

    A gomb nyomas erzes mindegyiknel remek.

    Nekem eddig cxsak olcso 500-1500 forintos kinai tokjaim voltak az elozo telefonjaimhoz, szoval nincs nagy osszehasonlitasi alapom, de azokhoz kepest ezek elkepesztoen luxusok, annyival jobb a tapintas erzete.

    Osszesegeben mind3 nagyon remek tok, egyik se roszz valasztas.

    Amikor hazautazok 1,5het mulva, kitudom probalni a nilkin 3d uvegel, ami mar othon var, hogy melyik kompatibilis. Naggyon remelem hogy az armor vinni fogja, es a masik 2 mehet hardveraprora szerintem :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák