Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz Deck #1507 üzenetére

    Csak nem bírom ki: ha nfc vagy bt hangszóró, akkor miért baj, hogy ha lekerül a jack? :DDD

    tomboy0013: hú, most hirtelen nem vágom, mi is a TouchWiz épp aktuális neve, de az S6 óta jól néz ki, jól is működik, sok helyen szerintem szebb, átgondoltabb, mint az iOS. Az iOS-re szerintem egy ordas reform ráférne... na nem testre szabhatóság terén, működés és dizájn terén. Van egy csomó jó újításuk, ami szépen beépül a rendszerbe (pl force touch) de maga a rendszer már agyon van toldozva-foldozva. Szvsz sokkal szellősebb, tágasabb érzetet kelt az Android a Material óta, droidról ájfonra váltva beszűkül, sűrű lesz minden. Mint az íróasztalod takarítás után majd vizsgaidőszak végén :D

    bulikavagyok: hát most ide lehet venni még az alu hátlapot, de azzal ellentétbe lehet állítani az üveget, mert ugye kinek mi tetszik. A kávánál ugyanezt leírtam, nekem millió mellényomásom, elállításom volt már Edge telefonnál, szóval részemről az sem előny.

    Viktor0610: tömegközlekedésen pont nem hallod, sztereó-e. Én itthon YT videókat (fényképező bemutatók, tutorialok, stb) telefonon nézek, ott meg azért előny a sztereó. Nyilván nem halok bele, ha nem az, de érted, amíg a szifonban mono volt, addig ment a köpködés, amint az S8-ban le lett spórolva, azonnal "ponjó"?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák