Új hozzászólás Aktív témák

  • #67656192

    törölt tag

    válasz tonnni1 #28014 üzenetére

    Nincs garanciád..
    Ha mégis van, mert lementél kutyába a gsm boltosnak(közel jártál az orális kényeztetéshez akár ffi akár nő az illető ) és neki ez teszik akkor talán átveszi javításra.
    Onnan a telefon útja ismeretlen egészen addig amig vissza nem kapod, egy jó idő múlva, addig is a fodrászod helyett a hajad ritkitását megoldod magad. Persze vannak esetek amikor pozitív eredménnyel zárul az ilyen kendácsolás de én inkább úgy vagyok vele, ahogy a mondókám kezdtem, azaz nincs garancia.
    Az már egy másik kérdés, hogy megéri e. Ha több telefont veszel így az évek alatt és egyikkel sincs semmi baj akkor akár több százezret is spóroltál.
    Egyébként olyan esetekről is hallottam, hogy a sufninál megvan a garancia igazoló és a számla, így elküldi valamelyik szervizbe gariztatni. Az ismeretségi körömben inkább a garanciális feltételek alóli kibújás, hárítás, lerázás max romcsere volt a jellemző probléma megoldás, de biztos van itt a topikban olyan is aki be tud számolni megfelelő ügyintézésről . A kockázat mindenesetre magas.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák