Új hozzászólás Aktív témák

  • Smile8822

    senior tag

    válasz khorvat #6789 üzenetére

    Először is nem ismerjük egymást, másodszor meg így van elfelejtette mi ebbe a nehéz gyorsan csinált egy fiókot mert csinált így nem egyet már csak régebbi készülékeken!
    De ilYen szöveg hogy Sántít meg hasonló mégegyszer ne írj nem szeretem az ilyet Tettem fel egy kèrdést választ szerettem volna rá kapni nem bekérdezést, én is segítettek párszor már itt Ph-n más kategóriában mivel nem most kezdtem itt de az ilyen szöveget nem szeretem főleg hogy nincs alapja nem vagyok pár ezer Ft os emberke hogy akár feltételezz is valami hátsó szándékot bennem és előre is bocs hogy ennyit írtam és ide de nekem ne írogasom senki főleg hülyeséget ne!
    Köszönöm amúgy aki próbált segíteni de szerintem mivel szolgáltatós így lehet hogy a garancia segít valamit vagy csak az már előre jutás lesz hogy a névre szóló gazdája Viszi vissza és elmeséli hogy hogyan is járt ..
    Köszi ..
    Szép napot ..!

    •19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822  -_-  {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 14 Pro ~

Új hozzászólás Aktív témák