Új hozzászólás Aktív témák

  • pengész

    csendes tag

    Sziasztok!

    Ez intenzív volt, de választ kaptam pár dologra:

    - a SoT nem minden,
    - hogyan kezeli a memóriát az Android,
    - hogyan működik a változó rekesz, mikor van képstabilizálás,
    - a gyári kamera app jobb-e, vagy a gcam. :))

    Egy dolgot nem tudtok helyettem megcsinálni: dönteni.

    Ami kell: IP68, dual sim, rendes garancia, normális hardver, jó fényképező, kinézet (igen, reprezentatív funkciója is van).
    Ami nem szempont: videó, játék.

    Volt már mindkettő a kezemben, és tartok a + méretétől. Jelenleg S7 Edge (single) van, elülső zsebben hordom a telefont, már ennek is véleményes a mérete. Mivel ismét használatban van a privát számom a nyugodt hétvége (és szabadság) érdekében, kell a dual, nem szeretem, hogy két készülékkel rohangálok. A másodlagos egy Xiaomi Redmi 5 Plus, ugyanakkora, mint az S9+, és ezt bizony nagynak érzem.

    Ha lenne S7 Edge két simmel, rendes garanciával, lehet, hogy azt vennék, de nincs, ráadásul még elég masszív árai vannak az Edge-nek a hivatalos helyeken, akkor már inkább az idei modell.

    Nem szeretek napközben tölteni, elég hektikusan tud alakulni a napom, power bank sincs mindig nálam. Amit ki kellene bírnia egy szusszal: 30-45 perc Waze, 1-1,5 óra beszélgetés, 1 óra VoIP (Skype, Viber), Dual Messenger be, AOD ki, bluetooth be, mobilnet be, wifi be, helymeghatározás be, fiókok folyamatosan szinkronizálva, okosóra kapcsolat. Kb. 6-ig lenne töltőn, este 8 körülig kellene ezt megoldani a telefonnak a töltés 80%-ával gazdálkodva.

    Valaki használja a kistesót, lenne erre esély?

    Ha nem, akkor van valami alternatíva? Tudom, hogy nem a legjobb helyen kérdezem, de világlátott :) emberek vagytok... Az XZ2 compact nem az, bumszli, műanyag a hátlap, de nincs vezeték nélküli töltés, és még mindig a Cordon a garanciális szerviz.

    Most vettem ki a mosógépből az Edge fülesét, tekintsem ezt jelnek? :) Kíváncsi vagyok, hogy bírja-e, a egy Plantronics M55-öt háromszor is kimostam, csak akkor adta meg magát, amikor le is ejtettem utána...

    Köszönöm a hozzászólásokat!

    Üdv,

    Pengész

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák