Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskeni

    aktív tag

    1.) A OneHandOperation+ appal be lehet állítani gyorskapcsolósra a lámpát, tehát hozzá lehet rendelni valamelyik gesztushoz annak kapcsolgatását. Egy problémám van csak ezzel, mégpedig hogy 2-es fényerőre kapcsolja be mindig a vakut (attól függetlenül, hogy 4-es fokozatra van állítva amúgy). Ez csak nálam működik így, vagy ez valamiféle hiba?

    2.) Más: A LockStar csak nálam csökkenti MINDIG az óra méretét, ha kézileg módosítottam a pozíciót? Egyáltalán minek méretezi hát, ha kézi szerkesztés után az előnézeten a méret is stimmel? Kissé idegesítő, mert szeretném használni a Lámpa gyorskapcsolója miatt, de így felejtős.

    3.) Megint más: csak nálam ilyen kegyetlenül buta a Samsung billentyűzet? Baszki, tényleg nem hiszem már el, hogy nem ismeri pl. ez az oldal (meg még sok más) a Samu billentyűzet vágólapját... Kimásoltam (hozzáteszem, pont EZEN az oldalon) azt, amit írni akartam, mivel karbantartás miatt este-hajnalban nem volt elérhető már az oldal és nem tudtam írni. Ma telefonról, vágólapról be akartam illeszteni és elküldeni, de a billentyűzet itt hirtelen felmondta a szolgálatot... Firefox-ot használva rányomok a vágólapra, de semmi, Chrome-ot használva meg ki is szürkíti a gombot, mintha nem lenne semmi a vágólapban. Ha hosszan nyomok, akkor sem történik semmi, az egyetlen lehetőség amit feldob az a "Minden kijelölése", "Beillesztés" nincs. Miért?!?!?

    Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő

Új hozzászólás Aktív témák