Új hozzászólás Aktív témák

  • Rinocerosz

    senior tag

    válasz fzboxx #32848 üzenetére

    Én is nagyon bízok az s11-ben, de úgy olvastam, hogy valami elég jó kamerát kap (108MP, 5x zoom...)
    Reménykednék a garfén akkumulátorban is, de nem hiszem, hogy elkészülnek vele.
    Annak is örülnék, ha ebből a Samsung+AMD dologból lenne valami, egy jó kis GPU a telefonba. Mert gondolom mi az exynost kapjuk szokás szerint.
    Na, meg persze annak örülnék igazán ha energiatakarékosabb lenne a telefon. Mert a felület szuper így is + szépen építik be ezeket a good lock appokat.

    stilo18:

    Igazából a videó minősége nagyon jó az iPhonenak. Szerintem az egy nyomós érv mellette. Persze a fotózásban is nagyon szépen teljesít.
    Az viszont tény, hogy ha valaki szán 2 órát arra, hogy kiismerje a telefonja pro módját és utána olvas egy kicsit az ISO,záridő,rekesznek akkor nagyon szép fotókat lehet lőni az s9-el.

    (Csak ügye az s11-et valószínűleg a kiadás után 5-6 hónappal majd 200 x összegért (1 év gyári garival) meg lehet venni. Így viszont egyértelmű a választás :D )

    vodrosjozsi:
    A probléma ott van, hogy LG tv-m van :O . Azért gondoltam, hogy ki lehet távolról is kapcsolni mert a okos aljzatot csak hub segítségével lehet viszont a tv-nél nem írja. Érdekelne ez a ház okosítás csak nincs senki akinek van és tudna segíteni benne. :(((

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák