Új hozzászólás Aktív témák

  • gippazoid

    senior tag

    46mm LTE W4 Classic

    Érdekes, ismét van kijelző eltakarásra (pl. 3 ujjal rásimítok) kijelző lekapcsolás. Pedig semmit nem csináltam az órával azóta, hogy nem ment.

    Viszont nem tudom, mennyire az akku öregedése (1 év 3 hónapos), vagy a bekapcsolt mobil adatforgalom az oka, hogy 24 órát működik összesen. Azaz, 2x12-13 órát. Éjszakára kikapcsolom, csak reggel kapcsolom be a második napon (a töltőről is reggel veszem le az elsőn).
    Eddig 20-30% volt egy munkanap, most majdnem 50. Nemrég kapcsoltam be a mobil adatot is rajta, hogy akkor is megkapjam az értesítéseket, ha nem vagyok a telefon közelében.
    Ráadásul a második napon sokkal gyorsabban merül mint az elsőn.
    Próbáltam a számlapon kikapcsolni a pulzusfigyelést, hátha az is jobban meríti. Tegnap külső hőmérséklet volt meg csapadék esély %-os értéke a kijelzőn.

    Tegnapelőtt reggel 7-kor vettem le a töltőről, nem sokkal később már 98%-on volt, mikor felcsatoltam az órát induláskor. 1,5 óra múlva meg már közelebb a 90%-hoz mint a 100-hoz. 20:00 körül már 55%-on volt csak. Ekkor kikapcsoltam. Tegnap reggel 7-kor bekapcsoltam, már 50%-on indult eleve.

    Tegnap délután kikapcsoltam a mobil adatforgalmat is. Ennek ellenére is zuhant rendesen a töltöttség. Aztán este 19:00 körül, a 12. óra használatnál szólt, hogy most már annyira alacsony a töltöttség, hogy átkapcsol digitális óra módra.
    1 perc múlva meg éreztem hogy rezeg, amivel jelzi, hogy teljesen lemerült és kikapcsol.

    Ma reggel levettem 7-kor a töltőről, beértem a mukahelyre és még mindig 100%-on volt.

    Erre azt mondanám, hogy ilyen sokat jelent a mobil adatforgalom kikapcsolása.
    Csak tegnap délután is ki volt kapcsolva mégse bírta ki azt az időt, amit előző nap, amikor 100%-ról indult. Erre meg azt mondanám, hogy a végén gyorsabban merül az akku.

    2. évben már van észrevehető akku degradálódás? Kinek hogy alakul az akku állapota? Vagy senki se tartja meg 2 évig?

    Gippazoid Novelties Inc.

Új hozzászólás Aktív témák