Új hozzászólás Aktív témák

  • subset

    senior tag

    Egyet :) értek #13811 Szpisti -vel, ugyan nekem csak 1 éve van a csuklómon.
    Ugyan olyan felhasználás mellett mint ott, nekem sincs semmi gondom (leszámítva a OneUI 5-el érkező alvásfigyelési szoftveres mizériát, amit a Health új ("OneUI 5-ös") verziója megold...
    Biztosan van "biztonsági mentés" gond is ahogy az elmúlt posztokat nézem - ki kellene kapcsolni, úgy sem működik rendesen....vagy vegyetek apple-t.

    #13813 niklebi
    Szerintem ez elég extrém felhasználás. 3 napra nem tudnék telefon nélkül sehova sem elmenni. Ne haragudj. De jó tudni, hogy akár erre is képes egy LTE modell :)
    Ha már az EKG-t emlegeted. Telefon nélkül mész napokra, egész évben 5x ha nálad van :F de a Wiwe mindig ott lapul a zsebedben ?
    Pont erre is való a samsung okosóra vonala. A GWA2-től tudják az ECG-t - sajnos hivatalosan csak samu telefonnal veheted igénybe...de hogy is van ez például az almánál ? Itt legalább van lehetőséged mókolásra....
    Huawei telefonnal használtam sokáig a GWA2-met, ami pont azért volt a csuklómon, hogy a kellő pillanatban csinálhassak egy ECG diagram-ot. Volt haszna elárulom !
    Szerintem nem feltétlen akkor megy az ember kórházba ha a wiwe (főleg ha nincs épp nála) vagy a galaxy watch-a "pirosat" mutat. Azt sajnos fogod érezni, hogy menni kell. Bár sokféle ritmuszavar van amit ezek az eszközök tudnak rögzíteni/értékelni, de jellemzően azokról tud/érzi is az ember mindenféle kütyü nélkül.

    A fizetéshez nem tudok hozzászólni, mert a bakkártyám még elfér a zsebemben, ha kell telefonnal fizetek ami mindig nálam van.

    [ Szerkesztve ]

    Használj Te is szabad szoftvert !

Új hozzászólás Aktív témák