Új hozzászólás Aktív témák

  • Freakadude

    csendes tag

    válasz autotaxmo #1590 üzenetére

    Ezek a számok mind teljesen random kalkulációk és nem érdemes ezekre adni. Tegnap levettem reggel a töltőmről az órámat. 100% körül volt az első 1-2 órában kalkuláció szerint üzemidő kb 4 nap. Késő délutánra lement a szokásos 70% körüli szintre majd ugyanez a kalkuláció a 30%-al kevesebb akksira azt írja, hogy kb 2nap 6 óra a hátralevő üzemidő. Na most akkor talán ezen nem kell sokat gondolkodni. Szerintem az aktuál pillanat töltöttségi szint és aktuál pillanatban mért fogyasztás vagy nem fogyasztás alapján egy számítást végez, hogyha ez így maradna amig lemerül meddig birná. Csak az a baj, hogy a fogyasztás a háttérben összevissza fluktuál és így ez az egész számítás lószart nem ér.

    Realisztikusan én úgy gondolom, hogy az óra az én normál használatom mellett szerintem max 1.5 napot bírna ki ha nem raknám töltőre. Rosszabb napokon annyit sem. Azért a GW1-em ennél jobban szuperált bár igaz az sem volt kimondottan egy üzemidő bajnok.
    Engem ez mondjuk nem zavar mert én leginkább csak óraként (meg értesítések miatt) használom és éjszakára leveszem és töltőre rakom úgyhogy általában nem fenyeget a veszély, hogy 1 napig ne bírja ki.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák