Új hozzászólás Aktív témák

  • Totemgroup

    tag

    Ritkán szoktam hozzászólni, de most úgy döntöttem kifejtem saját véleményem is. Tökéletes okosóra nem létezik, mindegyiknek meg van a maga erőssége és gyengéje is. Jómagam több évnyi Amazfit GTR (1-2, majd 3 pro) használat után tértem át a GW4 Classic-ra. Az Amazfit GTR nagy előnye volt a hosszú üzemidő, amit a GTR kb 3 hetes ciklusa után a GTR 3 Pro esetében már 1 hétre csökkent. Mégis a saját oprendszeres órák ugyan tudják ezeket, adott esetben jók a sport felismerésben, GPS pontosságban, alvás ciklus elemzésben, de sosem fogják tudni a kifejezetten alkalmazás specifikus, google rendszerű okosórák app használati előnyeit. Ezek az órák inkább csak megjelenítik az értesítéseket, max hívást kezelnek, de igazából sportórák néha jó külső megjelenéssel. Ha hosszú használati időre és aktív sportoláshoz való használat a célod, vegyél olyan órát ami erre jobb. Ha azt szeretnéd, hogy minél több alkalmazásod fusson az órán is, ne adj isten E-simmel önállóan is tudd teló nélkül használni, és fontos neked az NFC a fizetéshez, akkor hidd el jó választás a GW4.
    Én is nehezen, két hetes szimultán használat után döntöttem véglegesen a GW mellett. Mivel kevesebbet sportolok, de többször használom ki az óra okos funkcióit, hívást, NFC fizetést, így megkötöttem magammal azt a kompromisszumot, hogy naponta kell tölteni az órát.
    Nem hiszem, hogy az egyes funkciók fikázása lenne itt a cél, mint mondtam tökéletes okosóra még nincs. Mindenki nézzen szét a piacon, tájékozódjon, max tesztelje le és 3 napon belül vigye vissza ha nem jó. Utána válasszon olyan órát, ami neki árban és tudásban a saját használati szokásaihoz illeszkedve megfelel.

Új hozzászólás Aktív témák