Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    válasz spider23 #1630 üzenetére

    Elvileg a +1 év garanciát csak úgy tudod regisztrálni, ha a Samsung Magyarország hozza forgalomba a terméket. Ergo, ha külföldi, akkor nem valószínű, így az itthon 1 év gar, amennyiben Eu-s a termék.

    Én a Telekomnál vettem, alapból 1 évet kaptam, regisztráció után lett 2 év.

    Idézek az előző hozzászólásomban szereplő linkről: (a telefonoknál 100%, hogy ez van, a gear-nél a fentebb leírt dolog miatt nem 100, de szerintem annál is..)

    Mobilszolgáltatónál vásárolt termék:
    1 A Samsung által az alap (kötelező) jótállási időn (12 hónap) felül vállalt kiterjesztett jótállás kizárólag a termék regisztrációja esetén érvényes. A kiterjesztett jótállást csak a Samsung Electronics Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékekre lehet igénybe venni. A regisztrációt az alapjótállás időtartama alatt lehet megtenni. Abban az esetben, ha a fogyasztó a terméket nem regisztrálja a megadott időszakon belül, kiterjesztett jótállásra nem jogosult. A regisztrációt a Samsung jelen jótállási jegy borítóján feltüntetett internetes oldalán vagy a Samsung ügyfélszolgálatának jelen jótállási jegy borítóján feltüntetett telefonszámán lehet megtenni.

    Nem mobilszolgáltatónál vásárolt termék:
    3 „Korlátozott Samsung jótállás”: a Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást és további 12 hónap „korlátozott Samsung jótállást” biztosít. A „korlátozott Samsung jótállás” alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, és nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, továbbá a kötelező jótállási időt (12 hónap) követően történő fődarab csere esetén a jótállási idő nem indul újra.

    Ugye ami itt kényesebb, hogy ugye csak korlátozott garancia érvényes a nem szolgáltatós termékekre a +1 évben.

    [ Szerkesztve ]

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák