Új hozzászólás Aktív témák

  • sir fg

    aktív tag

    válasz Land #1323 üzenetére

    Komolyan mondom, Samsung Galaxy 3 után elmondhatatlanul örülök, hogy ez a telefon legnagyobb hibája :DD :DD

    De tényleg, nagyon szuper telefon. Amibe bele tudok kötni, hogy a fülhallgató elég béna, de ez könnyen orvosolható. Talán tényleg gyenge a rezgés. Megszokható.

    Nekem például nem gond, hogy nem villan még pluszban a LED. Lehet, ez kicsit még jobb megvilágítást jelentene. Viszont így a telefon biztosan jól állítja be az expozíciót, és talán így gyorsabban is készülhet el a kép. A segédfény funkcióra meg ígyis-úgyis szükség van, hogy sötétben is tudjon fókuszálni. a fényt manuálisan bekapcsolni sem nagy dolog, két mozdulat.
    De megértem, ha hiányoljátok, hisz nem vagyunk egyformák. Például én sem értem, hogy miért kell ilyen mesterséges eltéréseket létrehozni az egyes SE modellek között szánt szándékkal, tisztán szoftveres úton. Hiszen erről van szó, a vezérlendő hardver (történetesen egy nagy fényerejű fehér LED) mindegyikben ugyanaz (lényegében).

    Ericsson A2618s --> Samsung R210 --> Sony Ericsson T100s --> Sony Ericsson k750i --> Samsung Galaxy 3 --> Sony Ericsson Xperia Ray CM10 --> Nexus 5, stock 6.0.1 --> Sony Xperia Z5 Compact, stock

Új hozzászólás Aktív témák