Új hozzászólás Aktív témák

  • supertrezi

    aktív tag

    válasz sir fg #1379 üzenetére

    Arra gondoltam, ha valakinél esetleg több mobilszám van beírva, akkor alapból egy alapértelmezettet hívjon a Ray, vagy arra írjon SMS-t.

    Amúgy a rádiónál képtelen vagyok elnevezni az állomásokat. Semmilyen opciót nem ajánl föl, akármit nyomogatok. Kedvencnek berakja (be tudom csillagozni), és ezután le-föl tudok lépdelni az állomások közt, de elnevezni őket baromira nem.

    Egyébként a füles jól szól (számomra), viszont nagyon égő, hogy semmi mást nem lehet vele csak számot megállítani és folytatni. Esetleg van valami magyar rádióalkalmazás?

    Egy kérdés: Igen rövid az adatkábelje. Az Amazon Kindle-ömnek van ugyanilyen végű - vagy fél méterrel hosszabb - kábelje. Ezt vajon használhatom a Ray-hez, vagy egyből hazavágná a gépet? :DDD

    Amimég érdekes: ha Kékfogon akarok valamit küldeni a Ray-ről a régi N79-esemre, akkor simán megy, viszont ha fordítva, akkor a Nokia aszongya: nem lát másik Blztooth-készüléket... Hmmm...

    Mielőtt valaki félreértene: nem nagy problémák ezek, szinte mindre van olcsó és gyors megoldás, kerülőút. S minden telefonnál előfordulnak ilyen kis gikszerek. (Sőt, ennél jóval nagyobbak is.)

    Úgyhogy írok is egy pozitívumot (számomra): többeknél olvastam, hogy gyenge nekik a rezgése. Ehhez képest reggel majd' szívszélhűdést kaptam, mikor elkezdett nekem rezegni. A Nokia N79-esemmel összehasonlítva sokkal erősebb a rezgése, az biztos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák