Új hozzászólás Aktív témák

  • Folee

    tag

    Az ICS megéri-nem éri véleményekhez kapcsolódva:
    Nekem telenoros a telefonom, még a 2.3.4-verzióval vettem. Frissítettem ICS-re, merthogy az milyen jó, és hogy őszinte legyek: nem fostam le a bokámat tőle.
    Egyedül az üzemidőn érzem, hogy lényegesen javult. Szerintem, a GB-vel stabilabb volt, úgy érzem, az volt igazán erre a telefonra optimalizálva. Ami a legészrevehetőbb a jobb üzemidőn kívül, az a képernyő érzékenységének változása, csak sajnos negatív irányba. A GB-vel finomabban és azonnal reagált az érintésre, most van úgy, hogy többször is meg kell tapicskolni, főleg a redőny (vagy hogyhívják) lehúzásnál, de a hívásfogadás is erősebb kezelést igényel. Csak az üzemidő javulása miatt nem rakom vissza a GB-t.

    Az alkalmazás-kezelőben látok olyat, hogy hangtárcsázás és hangrögzítés. Ezeket hogyan kell előcsalni és használni, mert sehol nem találom őket?

    A ShakeCall nevű alkalmazást használom arra, hogy a bejövő hívások után lezáródjon a képernyő. Ez viszont, sajnos, véletlenszerűen működik. Tud valaki ajánlani rendesen működő képernyőzáró alkalmazást?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák