Új hozzászólás Aktív témák

  • Batu3

    tag

    válasz k850 #1365 üzenetére

    Igen, X5 jobban passzolna hozzám a méret miatt, 4K-t nem nagyon használnám ki.

    - Xperia 5 II iszonyúan tetszik, csak az utóbbi 1-2 évben a telók árazása nagyon elborult szerintem. (Köszi 360-as euró...) Használtan is lesz vagy 150-200e simán, annyit már nem annyira szívesen szurkolok le. 2019.03-ban vettem az XZ1-et újonnan 81e Ft-ért(!). Az X5-nek pl. 180e Ft volt az új árának az alja és már nem is nagyon kapni újonnan. X5 II pedig még durvább lesz, sztem tudásban annyival nem jobb amennyivel drágább az X5-nél. De ez a trend minden más márkára is elmondható.

    - Füles hasonló téma. Vettem 8e-ért újonnan ezt a fullos Sony zajszűrőset, nagyon szeretem. Most TWS-ben egy hasonló minőség 60e Ft...Persze kényelmesebb meg van pár jó feature-e, de 8* annyi pénzért megéri? :D Egyszer átállok, ha elromlik mindenképp, csak nem szívesen gyártom az e-hulladékot.

    - Nincsenek jó tapasztalataim a wireless screen-mirroringgal. Falun lehet rossz a net/wi-fi/nem a legújabb okos TV/kompatibilitási gubancok. Van hogy a képnézegetés is akad, videó megosztás esélytelen. :D Illetve kábellel egy mezei monitorra is rá lehetne kötni. De úgy látom ez nálam nagyon egyedi igény.

    - Ez a csengőhang-üzenethangos sztori nekem nincs meg :D

    Köszi :R

    Sony Ericsson K310i -> K770i -> P1i -> Live with Walkman -> Sony Xperia SP -> Z2 -> Huawei P9 Lite (2017) -> ASUS Zenfone 2 Laser -> Sony Xperia XA1 --> XZ1 --> Realme GT Master Edition --> Sony Xperia 1 IV

Új hozzászólás Aktív témák